sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

My Music

Ajattelin tänään kertoa teille mun musiikkimausta videoiden kera.
En voi sanoa kuuntelevani vain jotain tiettyä gengreä koska kuuntelen niin paljon kaikenlaista laidasta laitaan.
Uutta musiikkia tulee kokoajan kun taas välillä käy myös niin että kappale joka kuulosti ennen hyvältä, ei olekkaan enään mieluinen.

Löydettyäni jonkun hyvän uuden kappaleen/yhtyeen saatan soittaa kyseistä kappaletta/kappaleita viikon putkeen kunnes kyllästyn ja se jää.
Tosin löytyy multa niitä kestosuosikkeja jotka ei tunnu kyllästyttävän ollenkaan, nämä esittelen siis teille ja pidän pientä analyysia miksi juuri tämä. (paitsi että mun analyysit on tyyliin, tää nyt vaan on hyvä, :D)


YUP (Yhdistyneet Urbaanit Puoskarit, alun perin Y.U.P., Young Urban Perverts)

YUP:lta on todella vaikea löytää youtubesta niitä ihan mun lempikappaleita mutta koitetaan.



Rankat ankat oli ihan ensinmäinen kappale jonka YUP:lta kuulin ja se kolahti, kiitos parhaalle isoveljelle joka tutustutti siskon tähän maailmaan!
En löytänyt kuin live version joka on mielestäni hitusen huononpi kuin levyversio mutta hyvä tuokin on.
Mitenkähän perustelisin mikä tässä kolahti, no ensinnäkin Jarkko Martikaisen ääni, ihan mieletön! Tarpeeksi rocahtava mutta ei liikaa.



Loistavat sanat ja sävel plus edelleen se jarkko ;)



Kappale on täynnä muistoja, tää kappale on mulle sopivaa rentoutusmusiikkia(:

Mew



Mewiltä Snow Brigade oli ensinmäinen kappale jonka kuulin.
Multa menee vieläkin kylmiä väreitä pitkin selkää kun kuulen tän, Jonas Bjerren ääni on niin jumalainen! Siinä on selitystä siihen miksi tää uppos muhun, Jonaksen ääni yhdistettynä musiikkin on jotain erilaista.



No tää taas oli toinen jonka kuulin Mewiltä ja rakastuin tähänkin, jotain niin ihanaa.



Tosi monet sanoo että Mewiin on tosi vaikee päästä sisälle. Siks laitoinkin alkuun noi mistä ite pääsin sisälle niin voi tuntua helpommalta saada tästä jotain irti.
Sanat ja Jonaksen ääni = luv

The Sounds

Katsoin viimevuonna provinssin suorta lähetystä tietokoneelta ja siellä törmäsin The Soundsiin, aloitin katsomisen kesken kaiken joten nimi oli hukassa pitkään, katsoin provinssin sivuilta kaikki bändit joita en tiennyt ja kävin ne youtubessa läpi kunnes tärppäsi.








Tanssijalka alkaa vipattamaan kun näitä kuuntelee.

SUD = Sturm Und Drang

Ensinmäisista radiosoitoista lähiten oon pitäny pojista tosin en ostanut levyä tai ladannut niitä koneelle, kävin välillä youtubessa kuuntelemassa niitä jotka soi radiossa esim Indian, Rising Son ja A Million Nights.
Helmikuussa lehdessä oli ilmotus että niillä on keikka Järvenpäässä ja me päätettiin Lilan kanssa lähtee kattoo niitä koska a) pidettiin jo noista kappaleista b) järvenpää on lähellä c)liput ei ollu kalliit.

No ennen lähtöä piti tietty imuttaa levyt koneelle että sai jonkunlaista käsitystä minkälaisia kappaleita siellä on tulossa ja ah, rakastuin !







Jokasessa kappaleessa on ihan mielettömät sanat ja pisteet vielä että pojat kirjottaa laulut ite!
Musiikki, sävelet kaikki, Sudilla ei oo yhtään kappaletta joista en tykkää ja tätä tulee ehkä huudatettua kotona eniten.
Nytkin kun tätä postausta teen niin tuossa taustalla soi Sudin These Chains

Siinä nyt oli ihan noi lempibänditmutta löytyy noita jotain muitakin.
Esim Flo Ridaa, Steen1, Kerli, Pmmp, System of a Down ja elektronista musiikkia tulee kuunneltua.

Mä olin ajatellu päivä Siljan kanssa postausta jonka olinkin kuvannu jo mutta enpäs löydäkkään kameraa mistään.
Tosin siinäkin postauksessa olisi ollut pieni aukko koska sain yllätyskutsun treffeille joten en mä kahvilassa ja ravintolassa kehdannu kuvia ottaa.
Treffiseura oli kyllä ihanaa, seuralainen haki mut ihan kotoa asti, oli ostanu mulle ruusun, vei mut eka kahville ja sitten syömään ravintolaan, lopuksi saatto kotiovelle asti (:

Kaippa sitä on pakko lähtee käyttämään koiria ulkona.



2 kommenttia:

Saoka kirjoitti...

YUP:tä ja Mew'ta on kyllä tullut kuunneltua paljon jossain vaiheessa! Snow Brigade oli aivan ihana ja suorastaan pakollinen yhdessä elämänvaiheessa. On päässyt vähän unohtumaan nuo, mutta nyt kyllä harmittaa, kun isän tietokoneessa ei ole kaiuttimet paikoillaan! Rankat ankat taitaa olla muuten nytkin puhelimen muistissa soittolistalla :-)

Silja kirjoitti...

Toi rankat ankat on kyllä hyvä, harmittaa vaan en löydä sitä mistään:S haluisin sen koneelle