lauantai 15. elokuuta 2009

Kuulumisia.

En oo kerenny tekemään noita kollaaseja loppuun koska tää viikko on ollu niin täynnä kaikkee, tiistai oli ihan hirveä ja silloin en todellakaan jaksanut alkaa tekemään postausta ja loput päivistä on ollut unirytmin muuttamista ja muuta tekemistä.

Tänään kerkesin käydä moman ja lilan kanssa ostoksilla. Mukaan tarttui ihan ihka ensinmäiset farkkulegginsit, kolme paria korvakoruja, vartalotuoksu, alusvaatteita, hiuslakkaa, sukkia ja pussi karkkia :D Äiti kävi töiden jälkeen Helsingin Foorumin henkkamaukalla kun tarkoituksena oli että äiti ostaisi mulle nuo farkkulegginsit ja pooloneuleen joka löytyy muutamaa postausta alempana. Sieltä ilmoitettiin että ei oo ja tulee vasta syyskuussa. On se sitten jännää kun kaverini kaveri osti samanlaisen paidan viikko aikaisemmin Helsingistä mutta nyt kaupasta sanottiin että nuo paidat tulee myyntiin vasta syyskuussa. Legginsejä ei ollu Foorumissa koska sen henkkamaukalla ei oo mammapuolta. Kismitti koska olin odottanu niitä kun kuuta nousevaa, onneksi äiti sentään toi mulle noi korvikset (joissa on yksi pari ihanat hopeiset rusetit, yhdet mustat pallot ja hopeiset renkaat) ja tekoripset jotka ovat ihan mielettömän pitkät.

Pakko vähän hehkuttaa noista legginseistä jotka ostin, ne on jalassa ihan mielettömän ihanat, ei purista eikä ahista mistään kohtaa ja ne ei edes näytä legginseiltä vaikka niissä ei ole etu- ja takataskuja eikä nappi/vetoketjusysteemiä edessä :D Katoin aluks niitä kaupassa että kuinkahan korkeelle nää tulee kun vedän nämä päälle mutta ne asettuu juuri sopivasti oman makuni mukaan. Laav laav laav <3
Oon meidän perheessä se joka omistaa eniten alusvaatteita(tai no selkeyden vuoksi alushousuja) mutta silti piti hamstrata lisää koska Seppälässä oli osta 3 maksa 2 tarjous ja sieltä löytyi vaikka mitä ihanaa, harmittaa vaan ne yhdet ihanat seeprakuvioiset pitsiunelmat kun yksi pari jäljellä ja koko xs, ei ihan mene mulle :D

Koitin ottaa kuvia noista ostoksista mutta kamerasta loppu akku, katotaan jos huomenna saan aikaseks, Joni tulee tänään viikonlopuks kotiin ja huomenna mennään elokuviin, skeittiradalle ja syömään joten katotaan kerkeenkö huomennakaan tekee noita postauksia valmiiks. Koitan ryhdistäytyä viimeistään alkuviikosta.

Nyt nukkumaan, ois pitäny olla jo kohta kakstuntia maaten mutta Mikko oli Sussen kanssa meillä viettämässä iltaa ja se vähän venähti.

Oikeen makoisia unia kaikille (:

0 kommenttia: