keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Kuulumisia.



Tasan 18 vuotta sitten momalla alkoi olemaan aika tuskaiset oltavat kun synnytys oli lähtenyt käyntiin.
Tänäyönä kello 03.57 tämä naisenalku tulee täysi-ikäiseksi.
Huomenna olisi tarkoitus käydä Micon kanssa tanssimassa ja muutamalla.
Perjantaina onkin sitten kunnon juhlat, koristeita ollaan tehty hiki päissään jo muutaman viikon ajan. Tarjoilut on mietitty tarkasti ja puolet on ostettu jo. Teemana on Hollywood, vieraat pukeutuvat joksi
kin ju
lkisuuden henkilöksi ja meille kotiin tehdään punainen matto ja poseeraus paikka, walk of fame, kattoon ripustetaan kulmasta kulmaan nauhat jossa roikkuu valkoisia ja punaisia helmiä, pöydille ja hyllyille tulee kaikenmaailman koristeita, oon tehny esim mustikanvarpuja jotka on spreijattu kultasella, puun oksia jotka ovat kanssa maalattu kultasiksi ja niihin on liimattu silkkipaperista tehtyjä kukkia, oon ostanu kirpparilta hienoja erinäköisiä laseja (k
onjakki- ja shamppanjalaseja) joihin osaan oon laittanu nauhasta rusetteja koristamaan ja osaan sisälle on laitettu silkkikukkia, omistan muutaman orkidean jotka tulevat kanssa koristamaan tiloja, tarjoilupöydälle tulee punainen pöytäliinä ja lisäksi pari punaista tuikkulasia joista roikkuu helmiä.
Verhot vaihtuvat olkkariin kiiltävän punaisiksi ja sohvan tyynyjä päälystetään koristeliinoilla ynnämuuta kivaa. Etuovelle tulee lyhtyjä joissa palaa kynttilä ja takapihalle tulee valkoiset jouluvalot aitaa pitkin ja pöydälle/ikkunalle kynttilöitä (:

Tätä kirjoittaessa vuorokausi on jo vaihtunut ja yksi onnitteluviesti on jo tullutkin.


Vielä tarjoilusta, tarjottavaksi tulee koktailtikkuja joissa on viinirypäleitä, lihapullia ja juustoa, voileipäkeksejä/suolakeksejä ja 4 erilaista juustoa (pippurijuustoa, sinihomejuustoa, valkosipulituorejuustoa ja ruohosipulituorejuustoa) vaahtokarkkeja joita saa dipata suklaaseen, suklaakakkua, jotain pientä "glamourista"
karkkia ja aikeena olisi vielä tehdä joko salaattia tai pieniä lohi piirakoita.
Juomaksi tulee kaksi boolia ja muutama pulloa limua/kivennäisvettä.

Nyt lähden nukkumaan että aamu olisi nopeammin, huomenna pitäisi käydä alkossa ja kouluunkin pitäisi mennä ennen illan rientoja.


2 kommenttia:

Saoka kirjoitti...

Onneksi olkoon! Mahtaville kuulostaa nuo sinun juhlajärjestelyt, laitathan valokuvia koristeluista tänne blogiin?

Silja kirjoitti...

Kiitos (:
Muuten laittaisinkin mutta meidän kamera sanoi sopimuksensa irti ja serkkuni kamera jolla piti kuvata sanoi että akku on loppu, tasan yksi kuva meillä on mutta sekin on minun toisesta serkusta.
Voisin ottaa tästä olkkarista kyllä kuvan kun kaikki koristeet ovat paikallaan (: