sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Huuma

Pikainen pikapostaus ennenkun nukahan paikoilleni.

Alotetaan aamusta, heräsin kymmeneltä kun sofi tuli, ->kauppaan, tosin piti ostaa ruokaa mutta mukaan tarttui housut, villasukkikset, rintsikat, äiti osti kanssa housut, liivit ja sukkia.
Noh, sit himaan, nopee syönti ja jakaa postit hirveel kiireel Sofin ja moman kanssa, onneks moma autto ja kuskas meit autolla:D tosin ei se siinä vaiheessa auta kun sulla on rykelmä kerrostaloja, kaikenlisäks aamuposteja (hyvinkään paikallissanomat) oli liian vähän joten jouduin surkuttelee asiakkaille että sori tänään ei heru lehtee.

Noh, ei siin, siitä sitten himaan ja suihkuun.
Suihku jälkeen kuivasin itteni ja aloin kiskoo noit uusia farkkuja jalkaan, jumakekka ne jäi jo perseen kohalla kiinni, sitten vasta älysin kattoo että perhana, otin just ne toiset housut, sovitin sisi kahtia housuja, piti ottaa ne jotka oli simppelit ja mahtu mut olinkin vienny ne just vahingossa takas paikoilleen.

No ei siin, sit jotain muuta päälle vaan, tukka kuivaks ja meikit naamaan ja nokka kohti stadia.

Ja arvatkaas mitä siellä.
Oltiin moman kanssa huuman yleisössä, mahtava show, huomenna laitan ne kaks videon pätkää tänne mitkä sieltä kuvasin, lähettii aika kiireesti pois mutta jäätiin siihen oville tupakalle, harmittelin kun oisin halunnu nähä loren ja heikin, noh päätettii mennä kysyy et onko ne menny jo, ne tuli takas sinne lavalle kun kaikki oli lähteny, kaikki muut siis paitsi minä ja moma ja yks muu perhe.
Ah, voin kertoa että repeilin kokoajan kuvissa ku heikki heittää läppää joten en kyl kehtaa laittaa kuvaa jossa me kolme seistään mutta laitanpa kuvan jossa näkyy heikki ja lore, kaks kuvaa vähän leikelty ja yhdistetty ja vola.




Okei okei, laitan kuvan jossa mäökin näyn mutta oon kyl komeilla sensuureilla senssannu naamani :D älkää kiltit naurako.

Ai nii näkyy tos toi " pikku niinaki ja pikkasen äitiä."
Hittoku en tienny oliko duudsonit oikeesti sie paikanpäällä kuuluttamassa vai ei, oisin halunnu niidenkin kanssa kuvan ja ehkä happoradionkin kanssa(:

Nojoo, nyt alkaa lepsuu nii pahasti että unia(:

0 kommenttia: